tisdag 10 april 2012

Marstein x 2

Idag fick jag i min hand Ingenting att ångra av Trude Marstein. Jag har läst flera recensioner och hört en intervju med Trude Marsten på radion och är väldigt nyfiken på denna norska.
Hennes första bok på svenska Göra gott som kom ut 2009 ligger som en hyllvärmare hos mig och trots att jag har väldig lust att läsa den har den blivit liggande. Men nu tänker jag ta tag i Trude Marstein och börja med Ingenting att ångra.
Har någon läst något av Trude Marstein?

7 kommentarer:

 1. Jag har läst båda och gillar massor!

  SvaraRadera
 2. Jag hörde också intervjun med henne i radio och blev intresserad. Ser fram emot att höra vad du tycker om Ingenting att ångra.

  SvaraRadera
 3. Böckerx3/Metta: Vad roligt då har jag något att se fram emot.
  Petra: Ja lyssnar mycket på radio och hittar en hel del godbitar där. Jag återkommer med en kommentar om boken om några dagar.

  SvaraRadera
 4. Lyssnade också till Trude på radion, det som avskräckte mig i förra romanen var att det var så många människor att lära känna. Det ska bli spännande att läsa dina tankar om den nya!

  SvaraRadera
 5. Jag hade svårt att slita mig från Göra gott, tyckte den var både smart och väl skriven. Har inte hunnit kika på den nya ännu.

  SvaraRadera
 6. Anna: Precis som du har jag avskräckt att det förekommer över hundra personer i romanen. Men jag tänker om jag läser den med penna och anteckningsblock kanske det går bättre. Vad tror du?
  Hermia: Kul att du gillade Göra gott. Det kanske gör gott för min egen läsning:)

  SvaraRadera
 7. Jag önskar bara att fler läste Norska och Danska böcker på originalspråk. Man behöver inte bara vänta på en översättning, det är ju också mycket lite som verkligen översätts till Svenska.

  SvaraRadera