fredag 24 februari 2012

Nu är det min tur

Det verkar som alla och då menar jag ALLA har läst Grand final i skojarbranschen. Bland kolleger, vänner och bokbloggare pratas det och skrivs om Grand final i skojarbranschen. Det mest intressanta är att alla tycker att det är en helt enastående bra bok.
Nu är det min tur. I helgen ska jag läsa Grand final. Förväntningarna är skyhöga när det gäller berättelsen och det språkliga.
Har ni läst Grand final och vad tycker ni?

6 kommentarer:

 1. Ja, jag har läst och jag tycker inte att den är jättebra - bara bra. Men jag och Kerstin Ekman klickar inte så bra, tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst den, faktum är att Kerstin Ekman är en blind fläck på min bokhimmel :( Men jag ska snart läsa något av henne. Jag lovar.

  SvaraRadera
 3. Lyran: Kerstin och jag har inte heller klickat så bra, men eftersom alla pratar om denna bok blir det nästan en tvång att läsa den. Jag ska i alla fall försöka.
  Monika: Kerstin Ekman har inte heller tillhört mina favoriter trots att jag vet att hennes språk är helt fantastiskt, en riktig läsnjutning.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller läst - och känner inte riktigt för att göra det heller. Kerstin Ekman tillhör inte en av mina favoritförfattare.... (Jag sorterade faktiskt ut de böcker jag har av henne från "bästahyllan" häromdagen. Jag tänker inte göra mig av med dem men de hamnar på annan plats...).

  SvaraRadera
 5. Ingrid:Jag ska i alla fall göra ett försök med Kerstin Ekman även om hon inte är en av mina favoriter heller. Kul med "bästahylla". Det kanske man ska införskaffa:)

  SvaraRadera
 6. Jag tyckte mycket om. Gillar meta-greppet och känner mig smart när jag fattar de litterära referenserna. Att det är en skojig historia dessutom gör ju ingenting. Njut!

  SvaraRadera