onsdag 8 februari 2012

Nytt nummer

Igår när jag kom hem sent efter en väldigt lång arbetsdag hade min man lagt det nya numret av Vi läser på min huvudkudde. Trots att timmen var sen och jag egentligen ville somna direkt kunde jag inte låta blir att ögna igenom det nya numret av Vi läser.
Intressant reportage om Joan Didion. Visserligen figurerar hon lite varstans just nu i samband med sin nya bok Blå skymning som jag absolut vill läsa.
Mängder med boktips och ett reportage om Percy Barnevik som tydligen har 5 kilometer böcker. Vem slår det? Han kanske har en bostad där så många kilometer böcker får plats.

4 kommentarer:

 1. Hade säkert haft minst 5 km böcker om jag hade haft plats och pengar! Eller främst plats kanske, med tanke på alla böcker som ligger på vinden och dammar.

  SvaraRadera
 2. Enligt O: Men 5 km är väldigt mycket och väldigt många böcker ryms där. Dessutom förutom att jag inte har plats har jag börjat rensa ut och ge bort. Så några 5 km lär det nog aldrig bli för min del.

  SvaraRadera
 3. Att ha en massa böcker man inte läst eller ens har möjlighet att läsa låter pressande?? Om varje bok är drygt 3 cm tjock ryms där nämligen 150000 böcker - det räcker med de 15-20 stycken som redan ligger och värmer hyllan ;)

  SvaraRadera
 4. jo, alltid mycket intressant att läsa

  SvaraRadera