lördag 17 mars 2012

Nu har jag gjort det

Eter noggrant övervägande har jag nu anmält mig. Jag har bestämt mig  för att i höst pröva på utmaningen att läsa 7,5 p populärlitteratur på distans.
Faktiskt inspirerad av flera bokbloggare som läser bla kurser om  nobelpristagare och litteraturkritik tog jag mig samman och klickade in mig på en distanskurs i litteratur.
När jag såg litteraturlistan såg den inte övermäktig trots heltidsarbete och familj och annat som tar upp tiden som t ex att läsa kanske jag hinner med en liten litteraturkurs också.
Är det någon som läst populärlitteatur på distans??

7 kommentarer:

 1. Inte populärlitteratur just, men jag gillar att plugga på distans. Himla smidigt!

  SvaraRadera
 2. Det låter faktiskt som ett alternativ till mig. Jag vill gärna fortsätta läsa till hösten och hoppas på mera lästid då än vad jag har haft nu i vinter.Var går kursen?

  SvaraRadera
 3. Jag har läst Populära fiktioner, där ingick litteraturen. Mycket intressant! Du kommer att få nya infallvinklar!

  SvaraRadera
 4. Spännande! Tur det är några veckor kvar innan sista anmälningsdatum. Känner jag mig själv rätt kommer jag att söka ett helt gäng kurser inför hösten än en gång. Och slutligen välja en av de jag kommer in på!

  SvaraRadera
 5. Lyran: jag har fått lite inspiration av alla pluggande bokbloggare.
  Enligt O: Jag har redan läst litteraturvetenskap och den här kursen var den som lockade mest just nu. Få se om jag hittar något mer spännande till en annan termin.Ja visst är det praktiskt med distansutbildning.
  Mimmimarie: Kursen går på Linneuniversitetet i Växjö. Var det inte där du pluggade sist?
  Violen: Populära fiktioner låter också spännande. Jag ska se vad det är för något.
  Jessica: Jag fick också lust att söka fler kurser men jag inser att om jag överhuvudtaget hinner med den här kursen är jag glad.

  SvaraRadera
 6. Åh så roligt!!! Själv har jag pluggat på distans i 6 år inklusive litteraturkurser. Bästa!

  SvaraRadera