måndag 31 oktober 2011

Besök i en bokhandel
Jag vet att jag har skrivit att jag inte ska köpa någon mer bok resten av året. Men kanske att ingen läser min blogg så noggrant så att ni minns att jag skrivit det. Jag har nämligen brutit löftet. För idag hade jag en halv dag ledig på stan i väntan på min väninna som jag skulle dricka eftermiddags te med besökte jag en boklåda.


Mitt framför mig låg Yoko Ogawa En gåtfullvänskap som nu går som radioföljetong som jag bara lyssnat några sekvenser av med så gärna vill läsa. Kunde bara inte låta bli när ändå boken fanns framför mig.

4 kommentarer:

 1. Försöker också vara försiktig med bokinköpen, men det är svårt, svårt, svårt. En gåtfull vänskap kommer du nog att ha glädje av: finstämd, annorlunda och väl värd att läsa flera gånger.

  SvaraRadera
 2. Petra: Ja det är verkligen svårt att hindra bokinköp. En pocket har man väl alltid råd med:)En gåtfull vänskap verkar just så som du skriver finstämd.

  SvaraRadera
 3. Grattis till ett bra bokval!

  SvaraRadera
 4. Äsch då! Vi säger så mycket här i bokbloggsvärlden och lovar högt och lågt om bokköpstopp hit och bokköpstopp dit. Jag brukar låtsas som om ingen läser min blogg när jag bryter mina egna köpstoppslöften. För det gör jag hela tiden :) Heja dig!

  SvaraRadera