tisdag 3 januari 2012

Ordning på läsandet

Ett av mina nyårslöften var att läsa mina hyllvärmare och därmed få ner läshögarna och det dåliga samvetet som uppstår när jag köper  nya böcker trots att jag har en mängd böcker som jag egentligen vill läsa men inte prioriterar just i stunden.
Nu ska det bli ändring och ordning på läsandet. Jag ska läsa en hyllvärmare i månaden och här är en lista på mina böcker som ligger här hemma olästa:

Göra gott - Trude Marstein
Hetta - Ian Mc Ewwan
Glitterscen -Monika Fagerholm
Bönbok för en vän och Att lära sig själv att leva - Joan Didion
Maken - Gun-Britt Sundström
Mästaren och Margarita - Michail Bulgakov
 Mannen utan minne - Nicole Krauss
Maskrosbarn -Lars Saabye Christensen
Älskade syster - Joyce Carol Oates
Mulvaneys - Joyce Carol Oates
Med livet framför sig - Émelie Ajar

Har ni några böcker som länge väntat på att bli lästa som ni nu ska ta tag i?

8 kommentarer:

 1. Mimmimarie: Vad kul att du gillade den. Jag köpte den till min man förra året och han sa också att den var bra. Flera av McEwans böcker har jag tyckt mycket om.

  SvaraRadera
 2. Lite för många hyllvärmare faktiskt...
  Älskade syster var en av de första böckerna jag läste 2011 och en av de bästa läsupplevelserna - avundas att du har den att se fram emot!

  SvaraRadera
 3. Jag har väldigt många hyllvärmare- men det är bra att ha ett lager att ta till av. Jag betar av lite då och då. Ajars bok och Gun-Britt Sundströms "Maken" kan jag rekommendera. "Maken" var väl något av en kultbok på sin tid.

  SvaraRadera
 4. McEwan, Bulgakov, Sundström, Ajar, Christensen - titlarna av dem som väntar är alla godbitar!! Lyckans ost som har dem olästa :)

  SvaraRadera
 5. Hermia: Vad bra då har jag något att se framemot:)

  SvaraRadera
 6. Ingrid:Maken läste jag faktiskt när den kom ut för en väldans massa år sedan.Men nu när den kultförklaras vill jag läsa om den.

  SvaraRadera
 7. Jag har hundratals böcker att ta tag i men tar det i etapper om tre så känns det inte lika mycket. Just nu har jag precis påbörjat en faktabok om Zarah Leander som nog kan vara intressant och som har stått oläst länge hos mig.
  Vad härligt med Monika Fagerholm! Och Mästaren och margarita är en av mina favoritböcker någonsin, ser fram emot att höra vad du tycker om den. Glöm inte att blogga om det sedan. ;)

  SvaraRadera