onsdag 4 januari 2012

Vad säger ni om köplats 409

Efter att ha varit på flera middagar och tillställning bland vänner och släktingar i jul och nästan vi varje tillfälle då böcker kommer upp som samtalsämne, nu gör det det ganska ofta med mig, så nämner flera att Kerstin Ekmans senaste Grand final i skojarbranschen är så bra och ett "läsmåste". Jag har varit lite sugen på att läsa dem men inte känt ett akut sug så jag tänkte vänta lite med den. Efter att så många lovordat boken ville  jag läsa den nu  när den är aktuell. Mitt köpstopp fortsätter så det är inte tal om att jag ska gå och köpa den utan  jag klickar hem den på biblioteket. Jag  hamnar på köplats 409.  Jag kan inte minnas att jag någonsin haft en tresiffrig köplats på biblioteket. Jag lär nog få boken lagom till nästa års bokrea för den lär väl reas ut då och då går jag troligtvis och köper den. Ibland måste man ha tålamod.

8 kommentarer:

 1. Jösses. Om jag någon undrat varför jag inte lånar på biblioteket så vet jag svaret nu. Har du någonsin funderat på att skaffa en läsplatta så är det ju läge nu :)

  SvaraRadera
 2. Monika: Jag brukar ofta låna böcker på bibliotek. Jag har ett nära mig så det är lätt att slinka in. Nej någon läsplatta har jag inte funderat på men som du skriver så kanske det är ett bra alternativ. Tack för tipset:)

  SvaraRadera
 3. Oj. Jag är inte ens säker på om det finns 409 låntagare på mitt lokala bibliotek (jo det finns det kanske) men att alla skulle köa för samma bok!

  SvaraRadera
 4. Pepparkaksbokhyllan: Vad är det för ett litet bibliotek. De brukar å andra sidan vara mer personliga än Stadsbiblioteken i Stockholm:)

  SvaraRadera
 5. Oj, jag som tyckte det var mycket när jag hamnade på plats 63 för att låna Sankta Psyko i Kalmar...

  SvaraRadera
 6. Tidningsida: Ja jag blev lite chockad själv. Plats 63 och där omkring brukar n ogvara normalt för populära böcker:)

  SvaraRadera
 7. Galet! Jag läste den under julen. Lånade den som e-bok istället. Smidigt om man kan tänka sig att läsa e-bok. Men om du inte har bråttom kan du ju lika väl
  vänta. Intressant att veta hur länge det dröjer:)

  SvaraRadera
 8. Haha, det var ingen liten kö precis! ;-) Jag köpte den i julklapp till min farmor och står på "köplats" nr 2 till den...

  SvaraRadera